✔️ Leverans 1 - 4 vardagar ✔️ Fri frakt över 499 kr
Följ oss på sociala medier:

Om oss

Boulevard 49 är en exklusiv presentbutik där du hittar unika produkter med det lilla extra.

Hos oss finns inredning, smycken, keramikgods och mycket mer. Vi är alltid på jakt efter nya spännande leverantörer från alla världens hörn för att kunna erbjuda våra kunder originella och välproducerade varor i ett ständigt föränderligt sortiment.

BUTIKEN

Idén till att starta butiken Boulevard 49 startade hösten 2020 under en rådande pandemi. Att jobba hemifrån som många andra gjorde blev man snabbt trött på. Ett nytt område började slå upp portarna i Täby och Alexander blev snabbt intresserad av att öppna ett kontor till hans företag Profilo. Under processens gång att leta lokal så hittade han den perfekta gatan och lokalen, Boulevarden 49.

Tankarna som gick om att ha en kontorslokal ändrades snabbt och utvecklades istället till att bli en inredningsbutik & showroom, Boulevard 49.

Vår ambition är att kunna erbjuda våra kunder originella och välproducerade varor i ett ständigt föränderligt sortiment. Vi försöker hänga med i de senaste trenderna och de snyggaste färgerna så ni ska kunna få ett så bra utbud av oss som möjligt!

Summan av kardemumman blev att kontoret utvecklades istället till att bli ett showroom & inredningsbutik som slog upp portarna på Boulevarden 49 i Täby Park den 6 mars 2021.

HITTA HIT

Boulevard 49

Boulevarden 49
183 74, Täby Park


Email: info(@)boulevard49.se

Vad letar du efter?

Din kundkorg