✔️ Leverans 1 - 4 vardagar ✔️ Fri frakt över 499 kr
Följ oss på sociala medier:

Välkommen, Lunar Artefacts of London...

Välkommen, Lunar Artefacts of London...

''För många av oss är en datormus något som ständigt används för både arbetet och fritiden. Eftersom det är en av de vanligaste enheterna vi besitter, som används globalt, glömmer vi att vanlig elektronik nästan helt är av plast, sällan kan repareras och designas med planerad inkurans. När vi funderade på detta beslutade vi otvetydigt att det var dags för en förändring. Vi har ägnat mer än ett år åt att undersöka, designa, tillverka och fullända denna unika mus. The Pointer Instrument: en blandning av konst, praktisk- och precisionsteknik.''

Så säger Lunar Artefacts of London av denna fantastiska produkt som vi nu har fått äran av att vara återförsäljare för i Sverige. Vi har länge väntat på att få ta in denna otroligt unika, egendesignade och ''one of a kind'' produkt som vi tror många i Sverige kommer älska och häpna över. 

Med en exceptionell design strävar Lunar Artefacts efter att återuppfinna det vanliga, föra flärd och artisteri, samt överbrygga klyftan mellan konventionella produkter och vältaligt mode, och mixa ihop en blandning av modern stil och materialval som definieras av gammaldags praktiska egenskaper.

Muspekaren är inte bara användbar och stilren i sig, den åldras även precis som oss människor. ''Pointer Instrument'' är designad för att mogna med personlighet och bevisa dess förträfflighet över tid. Åldrande är en vacker process, som gör att musen kan få sina egenskaper, ovanliga egenheter och bildegenskaper. En kombination av läder och metall gör att den kan fungera hela livet och åldras med stil.

Äkta läder förändras under tid vid normal användning, vilket fördjupar färgerna. Aluminium och mässing gör att den pittoreska patinan växer fram efter en tid. Premiumläder och handpolerade metaller registrerar sakta och naturligt ägarens inflytande och mognar allt eftersom tiden går, för att gradvis lägga till ett lager av egen personlighet.

Vi tror och hoppas på att ni kommer att älska denna unika produkt lika mycket som vi!

Allt gott, Bloggaren

Vad letar du efter?

Din kundkorg