✔️ Leverans 1 - 4 vardagar ✔️ Fri frakt över 499 kr
Följ oss på sociala medier:

Vår ambition och vilka vi är...

Vår ambition och vilka vi är...

Vår ambition är att kunna erbjuda våra kunder originella och välproducerade varor i ett ständigt föränderligt sortiment. Vi försöker hänga med i de senaste trenderna och de snyggaste färgerna så ni ska kunna få ett så bra utbud av oss som möjligt!

Vilka är vi? Jo, det är ganska enkelt, vi är ett team på fyra personer som älskar inredning och design, Alexander, Caroline, Olof och Lotta.

Hur butiken kom till är en intressant men ganska kort historia, så sätt dig tillbaka i stolen och njut för ca 1 minuts läsning, om ens det! 😉

Idén till att starta butiken Boulevard 49 startade hösten 2020 under en rådande pandemi. Att jobba hemifrån som många andra gjorde blev man snabbt trött på. Ett nytt område började slå upp portarna i Täby och Alexander blev snabbt intresserad av att öppna ett kontor till hans företag Profilo. Under processens gång att leta lokal så hittade han den perfekta gatan och lokalen, Boulevarden 49.

Tankarna som gick om att ha en kontorslokal ändrades snabbt och utvecklades istället till att bli en inredningsbutik - Boulevard 49.

Summan av kardemumman blev att kontoret utvecklades istället till att bli en present- och inredningsbutik som slog upp portarna på Boulevarden 49 i Täby Park den 6 mars 2021.

Vad letar du efter?

Din kundkorg